کانتینر 40 فوت یک جعبه فلزی مستحکم با ابعاد ۲.۵ در ۱۲ متر است که در صنعت حمل و نقل کالا بهطور گسترده مورد استفاده قرار میگیرد. به این کانتینرها که طولشان ۱۲ متر و عرض آن ۲.۲۵ متر است، اصطلاحاً کانتینر 40 فوت نیز گفته میشود. این نام بیشتر در سطح بین المللی رایج است.
ابعاد کانتینر 40 فوت استاندارد چقدر است؟
- طول خارجی: ۱۲.۱۹۲ متر
- طول داخلی: ۱۲.۰۳۲ متر
- عرض خارجی: ۲.۴۳۸ متر
- عرض داخلی: ۲.۳۵۲ متر
- ارتفاع خارجی: ۲.۵۹۱ متر
- ارتفاع داخلی: ۲.۳۸۵ متر
- عرض درب: ۲.۳۴۳ متر
- ارتفاع درب: ۲.۲۸۰ متر
- حجم داخلی: ۶۷.۵ متر مکعب
ابعاد کانتینر 40 فوت هایکیوب (HC)
- ابعاد خارجی: ۱۲.۱۹ متر طول، ۲.۴۴ متر عرض، ۲.۹۹ متر ارتفاع
- ابعاد داخلی: ۱۲.۰۲۵ متر طول، ۲.۳۵۲ متر عرض، ۲.۵۸۵ متر ارتفاع
نکته: ارتفاع این نوع کانتینر در برخی منابع ۲.۷۰ متر ذکر شده است.
حجم کانتینر 40 فوت های کیوب (HC)
حجم داخلی این کانتینرها برابر با ۷۶ متر مکعب (CBM) است .کانتینرهای با ارتفاع استاندارد دارای ارتفاع ۲.۶ متر طبق معیارهای بینالمللی هستند و در صنایع مختلف واردات و صادرات در سراسر جهان کاربرد گستردهای دارند. کانتینرهای ۴۰ فوت در مدلهای متنوع و با کاربریهای متفاوت عرضه میشوند و بر اساس نوع کالا برای جابهجایی انتخاب میشوند.
یکی از انواع رایج آن، کانتینر ۴۰ فوت هایکیوب (High Cube) با ارتفاع ۲.۹ متر است که برای حمل کالاهای بیشتر و بارهای بلند استفاده میشود. این نوع کانتینر هزینه بیشتری نسبت به مدل استاندارد دارد و تنها برخی شرکتهای حملونقل خاص از آن استفاده میکنند.
وزن کانتینر 40 فوت
وزن کانتینر ۴۰ فوت بستگی به بار و بستهبندی آن دارد. برخی منابع ظرفیت بار را ۲۹ تن (۲۶,۳۰۰ کیلوگرم) و برخی دیگر ۳۰.۵ تن اعلام کردهاند.
وزن خالی این کانتینر حدود ۳,۷۵۰ تا ۳,۹۸۰ کیلوگرم است.
انواع کانتینر 40 فوت
- کانتینر یخچالدار
- کانتینر مخزنی
- کانتینر حرارتی
- کانتینر روباز (Open Top)
- کانتینر اپن ساید
- کانتینر تهویهدار
مزایای کانتینر 40 فوت
استفاده از کانتینرهای ۴۰ فوت، علاوه بر سازماندهی بهتر محمولههای ارسالی، ظرفیت حمل حجم بالایی از کالاها را فراهم میکند. ابعاد این کانتینر مطابق با استانداردهای جهانی است و بدون مشکل روی کفی تریلی قرار میگیرد و در طول، عرض و ارتفاع، هنگام بارگیری محدودیتی ندارد.کاربرد کانتینر 40 فوت در حمل و نقل کانتینری
هرچند از کانتینر ۴۰ فوت در صنایع مختلف استفاده می شود اما مهمترین کاربرد آن در صنعت حمل و نقل دریایی و زمینی می باشد.
یکی از دلایلی که کاربرد این نوع کانتینر را در صنایع مختلف رایج کرده است حمل و نقل راحت کالا در آن، امکان آمارگیری راحت اجناس، بدنه محکم، جلوگیری از سرقت، اخذ بی دردسر مجوزهای صادرات و عوارض واردات کالا، تضمین سلامت بار در حین جابجایی، امکان حمل محصولات مختلف از جمله محصولات کشاورزی به صورت فله ای و غیره می باشد.
جهت مطالعه بیشتر روی دکمه”حمل کانتینری” کلیک نمایید.
سخن پایانی
در برخی کشورها استفاده از کانتینر های ارتفاع بلند دارای محدودیت است. بنابراین به طور کلی کانتینرهای 40 فوت معمولی کاربرد بیشتری دارد.
از طرفی هزینههای حمل با این نوع کانتینر نیز کمی بیشتر از مدل استاندارد می باشد . برای اطلاع دقیق از هزینه حمل کانتینری و یا سایر خدمات حمل بار میتوانید با مشاوران شرکت ما تماس بگیرید.